Brawl Stars’ın Sahibi Hangi Ülke?

No Comments

Photo of author

By Yusuf Arslan

Supercell, merkezini Helsinki, Finlandiya’da bulunan bir oyun şirketidir. Ayrıca San Francisco, Seul ve Şanghay’da ofisleri bulunmaktadır. 2010 yılındaki kuruluşundan bu yana, Supercell dünya pazarına altı oyun sunmuştur: Hay Day, Clash of Clans, Boom Beach, Clash Royale, Brawl Stars ve Squad Busters. Şirketin hayali, mümkün olduğunca çok insanın yıllarca oynayacağı ve sonsuza dek akılda kalacak harika oyunlar yaratmaktır.

Ayrıca, Nulls Brawl APK‘ye göz atın, sınırsız mücevher, altın ve kutular sunan bir Brawl Stars özel sunucusu; arkadaşlarınızla istediğiniz brawleri kullanarak oynayabilirsiniz. Tüm özelliklerin kilidinin açık olduğu bu gelişmiş oyun deneyiminin tadını çıkarın.

600’den Fazla Çalışan

Supercell’de 600’den fazla çalışan bulunmaktadır. Bu kalabalık ekip, dört farklı ofiste çalışmalarını sürdürmektedir.

40’tan Fazla Milliyet

Supercell, farklı milletlerden insanları bir araya getiren çok uluslu bir şirkettir. 40’tan fazla milletten çalışanı bünyesinde barındırmaktadır.

5 Canlı Oyun

Şu anda Supercell’in beş canlı oyunu bulunmaktadır: Hay Day, Clash of Clans, Boom Beach, Clash Royale ve Brawl Stars.

Neden Varoluyoruz?

Supercell, oyun geliştiricilere ve ekiplere hangi tür oyunları yapacaklarına ve nasıl yapacaklarına karar verme özgürlüğü veren bir fikir üzerine kurulmuştur. On yılı aşkın bir süre ve beş global oyundan sonra, hayalleri hala aynı kalmıştır: Mümkün olduğunca çok insanın yıllarca oynayacağı ve sonsuza dek akılda kalacak harika oyunlar yaratmak.

Oyunların, dünyadaki insanları bir araya getirme ve birbirine yakınlaştırma gücüne sahip olduğuna inanmaktadırlar. Hiç kimsenin daha önce oynamadığı yeni, yenilikçi ve akılda kalıcı deneyimler yaratmak için çalışmaktadırlar. İşte bu yüzden, geniş ve çeşitli oyuncu topluluklarını heyecanlandıracak ve daha küçük “niş” oyun kavramlarının kitlesini genişletecek oyunlar tasarlamaya çalışmaktadırlar.

Hayallerine ulaşmak için basit bir tarif veya sihirli bir formül yoktur. Ancak bildikleri bir şey var ki, Supercell oyuncular olmadan varolamaz. Oyuncuların tekrar tekrar dönmek isteyeceği sevimli dünyalar ve karakterler yaratmak, oyunlarını tasarlama ve işletme şekillerinin tam kalbindedir.

Brawl Stars, Supercell’in bu düşünceyle yarattığı oyunlardan biridir. Finlandiya merkezli bu şirketin geliştirdiği bir mobil oyundur. Dolayısıyla Brawl Stars’ın sahibi Finlandiya’dır diyebiliriz. Ancak oyunun global bir başarı olduğunu ve dünya genelinde milyonlarca hayranı bulunduğunu da unutmamak gerekir. Sonuç olarak Brawl Stars, Finlandiya merkezli bir şirket tarafından yaratılmış olsa da, artık tüm dünyaya mal olmuş bir oyundur.

Leave a Comment